borgholm-castleNågot som drog folk till Borgholm på sommaren var BADROCK. En rockfestival som återkom varje år och som drev och anordnades av den kände musikern Björn Skifs. Det återuppstod naturligtvis under 2016, och har för inte så länge sedan gått av stapeln. Naturligtvis blev det som tidigare år de spelade, en mycket uppskattad attraktion av både äldre och yngre i publiken. Detta är något som kan uppskattas av alla och något som blivit lite av kult i Sverige. Av den anledningen finns det ingen som kan säga nej till lite av Björn Skifs och hand glada band.

Du som var på denna tillställning i år, kommer förmodligen att fundera på om det kommer tillbaka och blir ytterligare ett år med BADROCK i Borgholms slottsruin. Det är inte helt klart ännu, men naturligtvis vill alla att de ska komma tillbaka för ett ytterligare år med sina klassiska hits som aldrig verkar dö ut. Nu är det inte bara BADROCK som gäller när du gör ett besök på Öland. Här handlar det om mycket mera som bad, sol, massor av god mat och fest samt dryck i alla tänkbara hörn. Det är helt enkelt det svenska semesterparadiset för både gammal som ung eller ensamstående som familj.

Ska du uppleva något riktigt härligt och underbart som du minns under lång tid, så är ett besök på Öland under sommaren något som inte får gå dig förbi. Är det så att du inte gillar fest och en massa attraktioner finns det lata dagar på stranden och underbar glass för alla andra. Helt enkelt blir Öland ett paradis för alla människor under den korta tid som alla kan dra nytta av den härliga svenska sommaren. Vill du ha mycket musik och härliga fester kommer heller inte Öland att svika. Här är Slottsruinen fullbokad under hela sommaren.