Om du gillar festivaler, kulturnätter, spel och karnevaler så är du precis som många andra. Detta kan vara kul att veta så att du inte känner dig som någon som inte passar in, för det är du definitivt inte. Ditt intresse i detta fall delas av mängder av människor både i Sverige och i den övriga världen. Här handlar det om något roligt och något som du tycker om. Naturligtvis kommer inte alla att gilla alla konserter och uppträdanden, men det finns faktiskt en del gånger som det finns många valmöjligheter under ett tak.

I Sverige har detta många gånger varit det som kallades för Rocktåget, vilket egentligen inte var det rätta namnet utan ett namn som deltagarna gav evenemanget. Något annat som var mycket uppskattat var BADROCK med Björn Skifs i spetsen. Sedan finns naturligtvis Göta Kanal Rock vilket är namnet på denna sida. Här ska det handla om allt detta och mycket mera roligt som händer. Det bästa av allt är att alla dessa evenemang har dragit igång igen 2016. I skrivande stund är det dock för sent för att gå på de flesta av dessa men de kommer säkerligen tillbaka till nästa år igen.

Häng med och läs mer och håll dig uppdaterad om vad det finns för godsaker när det gäller underhållning och musik. Lämnar du denna sida riskerar du att missa något viktigt. Bara lite tid behövs för att du ska få grepp om vad som händer. Välkommen till gotakanalrock.se. Här är allt roligt och spännande.