Rocktåget drar igång igen

tomas-ledinNär det talas om Rocktåget kommer alla som är i åldern 30-40 år att veta precis vad det är som det talas om. Naturligtvis är det den stora sommarturné som Tomas Ledin var med och startade och som hölls igång mellan åren 1991 till 1993. Rocktåget byggde på att det skulle vara tre olika artister som låg mycket nära varandra i stil, men som inte alls var lika. Här skulle dessa musiker göra sina egna uppträdanden med sina egna band, vilket gjorde att alla fick en stor upplevelse av Rocktåget. Det blev dock till att börja med bara tre år av det roliga.

Efter 13 år i dvala dök Rocktåget återigen upp med Tomas Ledin i spetsen som vanligt. Det skulle dock tyvärr inte vara länge, men nu talas det återigen om att Rocktåget ska starta. Dock kommer det naturligtvis att bli i en helt annan tappning. Här talas det om en kombination av det gamla Rocktåget och Silja Rock som funnits som en stor rockfestival i över 22 år. Om det verkligen blir något av det kommer att visa sig. I vilket fall syntes inte det under 2016. Under 2016 har det visat sig att hela Sverige faktiskt är ett enda stort Rocktåg.

Här har det rockats i alla delar av Sverige och det har bjudits på massor av fina artister på massor av platser. Det betyder att Rocktåget redan är tillbaka fast i en helt ny tappning. Nu har detta stora fenomen spritt sig över hela landet. Det betyder att alla kommer att få en del av det och att ingen har en anledning att missa det roliga som erbjuds. Sverige har rockat fett under 2016. Bara se över vilka olika artister som har uppträtt i olika delar av landet så ser du snabbt att det blir ett långt tåg.

 
 

About the author

More posts by