festivalNågot som förmodligen alla som bor i närheten av Göta kanal känner till, är rockfestivalen Göta Kanal Rock. Detta är något som beskrivs som sommarens skönaste musikupplevelse, och om du ser till de platser som omger Göta Kanal kan nog mycket väl detta vara sant. Nu är det dock precis som med alla andra evenemang, att den som går på dem måste känna att det verkligen finns musik för just dem. Detta ordnas dock mycket smidigt gällande Göta Kanal Rock, och här finns det alltid ett brett fält av varierande artister som gör att alla kommer att finna något de gillar.

Denna rockfest startade för första gången 2010 och har sedan dess spridit glädje och fest till massor av människor som besöker de platser som turnén stannar till på för att dra igång festen. Naturligtvis var det Göta Kanal rock även 2016. Här var den turnén mellan 14-18 augusti med den välkända och kulturmärkta båten M/S Wilhelm Tham. Här var det 5 olika platser som denna båt stannade till på och förgyllde livet för många människor. Detta år var det Nanne Grönwall, Uno Svenningsson, Annelie Rydé, Sulo och Idde Schultz som var de som stod för det stora kalaset.

Naturligtvis kommer nu alla som var på denna fest samt även du som läser hur kul det kan vara, att vilja ha biljetter till nästa år. Det får dock vänta lite då det inte ens är klart vilka det blir som ska uppträda ännu. Dock kommer det förmodligen att vara helt klart att det bli ett 8:e år av denna mycket populära folkfest. Ibland är det mycket bra att det går tradition i saker. Just när det gäller festen Göta kanal Rock kommer det att vara ett faktum. Här är det bara att hålla tummarna för en lika bra fest 2017.